MC Your Personal Coach

MC Your Personal Coach is een Personal trainer gelegen aan Vispoortplein 6 in Zutphen.

Meer informatie over MC Your Personal Coach in Zutphen

Dit is een tekst over de diensten die worden aangeboden door Mustafa Çelik, een personal trainer. Om erachter te komen welke personal trainer het beste bij je past, kun je een gratis intake afspraak maken. De diensten die worden aangeboden zijn onder andere gewichtsverlies, krachttraining, conditietraining en voedingsadvies. Daarnaast heeft Mustafa Çelik ook een webshop waar voedingssupplementen kunnen worden gekocht. Verder biedt hij ook webdesign diensten aan. Het proces van de dienstverlening bestaat uit een afspraak, intake, trainings- en voedingsplan, training en uiteindelijk resultaat. De tarieven voor personal training zijn €65,- voor 1-op-1 training en €100,- voor duo-training. Voor vragen of opmerkingen kan er contact worden opgenomen via het contactformulier op de website.

Wil je weten wat MC Your Personal Coach verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MC Your Personal Coach of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MC Your Personal Coach? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MC Your Personal Coach het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar MC Your Personal Coach reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MC Your Personal Coach

Bezoekers bekeken ook