Personal Switch

Personal Switch is een Personal trainer gelegen aan Stationsplein 37 in Zutphen.

Meer informatie over Personal Switch in Zutphen

Personal Switch is een sportconcept in de preventieve gezondheidszorg dat groeiprogramma's aanbiedt voor bevlogen mensen. Het doel van de coaching is om oplossingen aan te reiken voor het verbeteren van fitheid, energie en vetverbranding. Het concept combineert de trainingsmethodes bodytec EMS en sportvasten voor maximale trainingsresultaten. De coaching is persoonlijk en gericht op het begrijpen van de uitdagingen van elke individuele persoon. Personal Switch is gespecialiseerd in trainingsefficiëntie en biedt programma's aan op basis van de ambities en vragen van de cliënt.

Wil je weten wat Personal Switch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Personal Switch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Personal Switch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Personal Switch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Personal Switch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Personal Switch

Bezoekers bekeken ook