Çakan Trainingen / Team Cakan

Çakan Trainingen / Team Cakan is een Personal trainer gelegen aan Dreef 12 in Zutphen.

Meer informatie over Çakan Trainingen / Team Cakan in Zutphen

Çakan Trainingen is een onderneming opgericht door Hüseyin Çakan, een ervaren trainer met specialisaties in boksen en kickboksen. Naast zijn werk als trainer heeft hij ook ervaring als pedagogisch medewerker bij een instelling voor kinderen met gedragsproblemen. Sinds september 2016 biedt Çakan Trainingen personal trainingen en begeleiding aan zowel kinderen als volwassenen met specifieke hulp- en zorgvragen. Ze werken zowel met particulieren als met gemeentes en bedrijven. Manon Tournier, een docent in het cluster 4 onderwijs, werkt ook bij Çakan Trainingen en helpt studenten bij het ontwikkelen van hun beroepsvaardigheden en competenties. Natascha Looman, een yogadocent, biedt bij Çakan Trainingen Yin Yoga aan, wat gericht is op het versterken en versoepelen van het bindweefsel en het losmaken van het bekkengebied. Het doel van Çakan Trainingen is om iedereen welkom te laten voelen en hen te helpen bij het behalen van hun persoonlijke doelen.

Wil je weten wat Çakan Trainingen / Team Cakan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Çakan Trainingen / Team Cakan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Çakan Trainingen / Team Cakan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Çakan Trainingen / Team Cakan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Çakan Trainingen / Team Cakan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Çakan Trainingen / Team Cakan

Bezoekers bekeken ook