Nury's Salon

Nury's Salon is een Kapper gelegen aan Laarstraat 82 in Zutphen.

Meer informatie over Nury's Salon in Zutphen

In 2017 opende ik mijn eigen salon waar u terecht kunt voor verschillende behandelingen zoals knippen, kleuren van haar, wimpers en wenkbrauwen, ontharen, opsteken, make-up, metamorfose, permanenten en baarden trimmen. U kunt langskomen voor een uitgebreid advies en in mijn salon wordt u op een ontspannen en persoonlijke manier behandeld onder het genot van een kop koffie of thee. Ook heb ik jarenlange ervaring. Helaas is het momenteel niet mogelijk om een afspraak te maken vanwege vakantie, maar u kunt online reserveren. Daarnaast zijn er verschillende prijzen voor knippen, verven en diverse behandelingen. Mijn klanten zeggen dat iedereen welkom is in Nury's salon, maar het is wel handig om van tevoren een afspraak te maken. De openingstijden zijn op dinsdag tot en met donderdag, vrijdag en zaterdag. U kunt contact opnemen via telefoon, e-mail of langskomen op het adres vermeld op de website. Het copyright van de website is van Nury's Salon en de website is gemaakt door The Future Ideas Company.

Wil je weten wat Nury's Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nury's Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nury's Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nury's Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Nury's Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nury’s Salon

Bezoekers bekeken ook