Salon 23 Zutphen

Salon 23 Zutphen is een Kapper gelegen aan Laarstraat 17 in Zutphen.

Meer informatie over Salon 23 Zutphen in Zutphen

Salon 23 is een kapsalon waar je terecht kunt voor een frisse look, een nieuwe kleur of mooie highlights. Het ervaren team staat klaar om je haar met liefde te wassen en knippen. Ze bieden persoonlijke aandacht en advies en denken graag met je mee. Bij Salon 23 kun je ook diverse haarproducten kopen en cadeaubonnen geven. Daarnaast is er de EVRYDAY BRUSH, een tool waarmee je gepolijst en pluisvrij haar krijgt. De salon heeft ook eigen creaties, zoals bruidskapsels en visagie. Parkeren in de buurt van de salon is mogelijk, maar voor langere behandelingen wordt aangeraden om bij het AH terrein te parkeren. Bij Salon 23 kun je sparen voor kortingen met de haarpuntenpas. Voor vragen en advies kun je contact opnemen met de salon.

Wil je weten wat Salon 23 Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon 23 Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon 23 Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon 23 Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Salon 23 Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon 23 Zutphen

Bezoekers bekeken ook