t Kniphuus

t Kniphuus is een Kapper gelegen aan Oude Kanonsdijk 3 in Zutphen.

Meer informatie over t Kniphuus in Zutphen

Bij kapsalon 't Kniphuus in Zutphen ben je welkom voor een persoonlijk advies op maat. Ze zorgen ervoor dat je met een fijn en mooi gevoel weer naar huis gaat. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 06-30023924. De kapsalon is gevestigd aan de Oude Kanonsdijk 3 in Zutphen. Op maandag is de kapsalon gesloten, maar op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn ze geopend. Op woensdag is de kapsalon ook 's avonds open. Het is belangrijk om te weten dat ze alleen op afspraak werken. Daarnaast kun je vrienden worden met de kapsalon op Facebook om geen aanbiedingen te missen.

Wil je weten wat t Kniphuus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Kniphuus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Kniphuus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Kniphuus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar t Kniphuus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Kniphuus

Bezoekers bekeken ook