Kapsalon Style & Beauty

Kapsalon Style & Beauty is een Kapper gelegen aan Laakse Laan 29 in Zutphen.

Meer informatie over Kapsalon Style & Beauty in Zutphen

De tekst beschrijft een kapsalon genaamd Style & Beauty, waar de nadruk ligt op kwaliteit, gezelligheid en ontspanning. De eigenaresse, Nancy, heeft de salon naast haar huis gebouwd en heeft recentelijk vernieuwingen doorgevoerd, zoals nieuwe stoelen en een wasunit. De wachtruimte is ook opgeknapt met comfortabele fauteuils. Nancy is al 16 jaar werkzaam in haar eigen salon en haar specialiteiten zijn knippen, kleuren en krullen knippen. Ze neemt de tijd om te adviseren en ervoor te zorgen dat de klant tevreden naar huis gaat. Kwaliteit, gezelligheid en ontspanning staan centraal in de salon. Klanten kunnen contact opnemen voor een afspraak via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Kapsalon Style & Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Style & Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Style & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Style & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Kapsalon Style & Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Style & Beauty

Bezoekers bekeken ook