Nineveh (Kapsalon, Barbershop, Beauty)

Nineveh (Kapsalon, Barbershop, Beauty) is een Kapper gelegen aan Groenmarkt 15 in Zutphen.

Meer informatie over Nineveh (Kapsalon, Barbershop, Beauty) in Zutphen

Nineveh Hair & More is een eigentijdse kapsalon, barbershop en zonnestudio in Zutphen. Ze werken met de kleur- en verzorgingsproducten van Keune Haircosmetics. Het team staat klaar om persoonlijk haaradvies te geven en besteedt ook aandacht aan gezichtsbeharing zoals wenkbrauwen en baarden. Het is mogelijk om een afspraak te maken, maar ook zonder afspraak helpen ze graag, zolang de agenda dit toelaat. Daarnaast bieden ze combinatievoordelen als je het kappersbezoek combineert met een bezoek aan de zonnestudio. Nineveh is gekozen als nummer 1 kapsalon in Gelderland en als 2e in Nederland bij de verkiezingen van de leukste kapsalon. Ze knippen het hele jaar door daklozen gratis op donderdag en hebben ook het Christmas Cut event georganiseerd om iedereen kerst te laten vieren. Het professionele team combineert traditionele technieken met de nieuwste ontwikkelingen en trends om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn met hun spiegelbeeld. De openingstijden zijn di-do: 10:00 - 17:00, vr: 09:00 - 20:00 en za: 09:00 - 17:00.

Wil je weten wat Nineveh (Kapsalon, Barbershop, Beauty) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nineveh (Kapsalon, Barbershop, Beauty) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nineveh (Kapsalon, Barbershop, Beauty)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nineveh (Kapsalon, Barbershop, Beauty) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Nineveh (Kapsalon, Barbershop, Beauty) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nineveh (Kapsalon, Barbershop, Beauty)

Bezoekers bekeken ook