Haarmode Brenda

Haarmode Brenda is een Kapper gelegen aan Lulofsstraat 17 in Zutphen.

Meer informatie over Haarmode Brenda in Zutphen

Brenda Nekkers is een kapper in Zutphen met een eigen salon. Ze heeft al jarenlange ervaring en verwelkomt mannen en vrouwen van alle leeftijden. In haar moderne salon voorziet ze klanten van een nieuw kapsel en denkt ze graag mee over een look die past bij hun wensen en haartype. Naast de gebruikelijke diensten helpt ze ook bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft. Je kunt een afspraak maken door te bellen of online. Het adres van de salon is Lulofsstraat 17, 7207JD Zutphen. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur, op woensdagavond van 16:30 tot 20:30 uur, en op maandag, zaterdag en zondag is de salon gesloten. Tijdens de vakantie van 1 tot en met 21 augustus 2023 is de salon ook gesloten. De prijzen variëren, maar voor een permanent, inclusief knippen en föhnen, betaal je €82,50. Er zijn toeslagen voor kleuren en permanenten bij half lang haar (€10,00) en lang haar (€20,00). Betaling met pin is mogelijk en voor meer informatie kun je bellen naar 0575-575767.

Wil je weten wat Haarmode Brenda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarmode Brenda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarmode Brenda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarmode Brenda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Haarmode Brenda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarmode Brenda

Bezoekers bekeken ook