Sage natural hairsalon

Sage natural hairsalon is een Kapper gelegen aan Laarstraat 53 in Zutphen.

Meer informatie over Sage natural hairsalon in Zutphen

Sage is een kapper die vanaf 1 juli stopt met knippen bij GAIA en gaat genieten van een lange zomervakantie. Sage staat voor mooi, verfijnd en "effortless" haar en heeft als missie haar te maken dat past bij jouw persoonlijkheid. Er wordt gewerkt met trends zoals softe lagen, goed uitgewerkte krullen, sluike pony's, franse "bobjes", creatieve "undercuts" en eigentijdse "shags". Alles gebeurt bewust en met aandacht, waarbij een knipbehandeling een uur duurt. De haircare producten zijn een mix van het Engelse merk Heackels, hydrolaten van Wildgroei Utrecht en eigen ontwikkelde producten. Deze producten zijn biologisch, natuurlijk en het liefst met lokaal geoogste kruiden & bloemen. Ze bevatten geen microplastics, parabenen, siliconen, sulfaten en zijn dierproefvrij.

Wil je weten wat Sage natural hairsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sage natural hairsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sage natural hairsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sage natural hairsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Sage natural hairsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sage natural hairsalon

Bezoekers bekeken ook