Hair by Simon

Hair by Simon is een Kapper gelegen aan Gasthuisstraat 11 in Zutphen.

Meer informatie over Hair by Simon in Zutphen

Hair by Simon is een kapsalon gevestigd in Zutphen, Nederland. Simon Kanashet, de eigenaar, heeft zich gespecialiseerd in knippen, modelleren, baard- en snorverzorging, kleuren, hair extensions en speciale behandelingen. De salon biedt ook diensten aan voor bruiloften. De prijzen van de behandelingen zijn te vinden op de website en reserveringen kunnen telefonisch worden gemaakt. Simon heeft veel ervaring opgedaan in het kappersvak en heeft nu zijn eigen succesvolle salon. Daarnaast biedt de salon cadeaukaarten aan en is er een spaarkaart beschikbaar, waarbij klanten bij elke behandeling kunnen sparen voor gratis items. Hair by Simon is gespecialiseerd in exclusieve behandelingen om het beste resultaat te behalen. Contactgegevens van de salon zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Hair by Simon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair by Simon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair by Simon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair by Simon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Hair by Simon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair by Simon

Bezoekers bekeken ook