Jewel's Hair & Beauty

Jewel's Hair & Beauty is een Kapper gelegen aan Sprongstraat 10 in Zutphen.

Meer informatie over Jewel's Hair & Beauty in Zutphen

De tekst beschrijft de geschiedenis en diensten van kapsalon Jewel's Hair & Beauty in Zutphen. Voorheen bekend als Entree Haarmode, bestaat de kapsalon sinds 1971. Sinds 2018 is de kapsalon verhuisd naar een nieuwe locatie en gaat het verder onder de naam Jewel's Hair & Beauty. De kapsalon wil een toegankelijke plek zijn voor jong en oud, waar klanten zonder afspraak naar binnen kunnen lopen. De openingstijden worden vermeld en er wordt benadrukt dat er uitzonderingen worden gemaakt voor mensen die moeilijk binnen de openingstijden kunnen komen. Verder worden de mogelijkheden van de kapsalon genoemd en wordt er een mogelijkheid gegeven om een afspraak te maken of een vraag te stellen. Het verhaal achter de kapsalon wordt ook kort beschreven, waarbij de eigenaar aangeeft dat ze als oorlogsvluchteling naar Nederland zijn gekomen en dat de kapsalon hun manier is om bij te dragen aan de Nederlandse samenleving.

Wil je weten wat Jewel's Hair & Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jewel's Hair & Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jewel's Hair & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jewel's Hair & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Jewel's Hair & Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jewel’s Hair & Beauty

Bezoekers bekeken ook