Leef! Zutphen

Leef! Zutphen is een Christelijke kerk gelegen aan Isendoornstraat 3 in Zutphen.

Meer informatie over Leef! Zutphen in Zutphen

Leef!Zutphen is een moderne kerk in Zutphen die zich richt op mensen die niet gewend zijn om naar de kerk te gaan. Ze willen dat mensen iets van Gods liefde ontdekken door wat ze zien, horen en ervaren. De kerk organiseert eigentijds vormgegeven diensten en bouwt een brug tussen de wijsheid uit de Bijbel en het dagelijks leven van mensen. Elke zondag is er een dienst om 10:30 uur in de kerk. Daarnaast zijn er ook verschillende preken beschikbaar om terug te luisteren. De kerk nodigt mensen uit om langs te komen en zich aan te sluiten bij hun gemeenschap.

Wil je weten wat Leef! Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leef! Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leef! Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leef! Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Leef! Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leef! Zutphen

Bezoekers bekeken ook