CGK Zutphen

CGK Zutphen is een Christelijke kerk gelegen aan Hobbemakade 2 in Zutphen.

Meer informatie over CGK Zutphen in Zutphen

De tekst gaat over de Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) van Zutphen, genaamd 'de Bron'. De tekst nodigt de lezers uit om meer te weten te komen over de kerk en haar activiteiten via de website. De gemeente heeft elke zondag twee diensten, één om 10:00 uur en één om 16:30 uur. De middagdienst vindt plaats in het kerkgebouw van NGK Zutphen, genaamd Het Lichtpunt. Elke eerste zondag van de maand is de ochtenddienst ook in Het Lichtpunt, de overige zondagen in De Bron. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de scriba of kijken op de website. Het contactadres van de kerk is Hobbemakade 2, Zutphen, en het telefoonnummer is 0575-512017.

Wil je weten wat CGK Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CGK Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CGK Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CGK Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar CGK Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CGK Zutphen

Bezoekers bekeken ook