Evangelie Gemeente de Deur

Evangelie Gemeente de Deur is een Christelijke kerk gelegen aan Strawinskystraat 2 in Zutphen.

Meer informatie over Evangelie Gemeente de Deur in Zutphen

Evangelie Gemeente De Deur Zutphen is een kerk in Zutphen die wekelijks diensten houdt op zondagochtend om 11.00 uur en zondagavond om 18.00 uur, en op woensdagavond om 19.30 uur is er een Bijbelstudie. De kerk bevindt zich aan het Stationsplein 33 in Zutphen en er is parkeergelegenheid op de Gasthuisstraat. De boodschap van de kerk draait om de liefde die God heeft voor de mensheid en het belang van persoonlijk contact met God. De diensten bestaan uit aanbidding, voorbede, collecte, mededelingen en een prediking die praktisch, opbouwend en bemoedigend is. Er is ook gelegenheid voor persoonlijk gebed en er worden regelmatig getuigenissen gegeven van genezingen. De kerk ontvangt graag financiële bijdragen die worden gebruikt voor kerkactiviteiten, evangelisatie en diaconie. Er is een bankrekening beschikbaar voor donaties en voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Pastor Purperhart.

Wil je weten wat Evangelie Gemeente de Deur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangelie Gemeente de Deur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangelie Gemeente de Deur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangelie Gemeente de Deur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Evangelie Gemeente de Deur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangelie Gemeente de Deur

Bezoekers bekeken ook