GKV Zutphen, Het Lichtpunt

GKV Zutphen, Het Lichtpunt is een Christelijke kerk gelegen aan Willem Dreesstraat in Zutphen.

Meer informatie over GKV Zutphen, Het Lichtpunt in Zutphen

Het Lichtpuntkerk is een vriendelijke, gereformeerde kerk in Zutphen met een kerkgemeenschap van 550 mensen van verschillende leeftijden en achtergronden. De kerk draagt de naam "Het Lichtpunt" omdat ze geloven dat Jezus het licht voor de wereld is. In de kerk worden woorden van Jezus geleerd en wordt deelgenomen aan het avondmaal. De kerk nodigt mensen uit om de activiteiten te bezoeken en contact op te nemen. De agenda vermeldt enkele zondagen in oktober. Een persoon vertelt dat geloof voor hen betekent dat ze weten dat God hen kent en waardevol vindt. Ze geloven dat de Geest van God in hen werkt en dat dit hun leven de moeite waard maakt. De contactgegevens voor de kerkdienst worden ook vermeld.

Wil je weten wat GKV Zutphen, Het Lichtpunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GKV Zutphen, Het Lichtpunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GKV Zutphen, Het Lichtpunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GKV Zutphen, Het Lichtpunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar GKV Zutphen, Het Lichtpunt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GKV Zutphen, Het Lichtpunt

Bezoekers bekeken ook