Humanwave B.V.

Humanwave B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan in .

Meer informatie over Humanwave B.V. in

De tekst beschrijft de voordelen van het gebruik van HR & salarissoftware van Humanwave. Deze software helpt bij het automatiseren van HR- en salarisprocessen, zoals het beheren van personeelsplanning, verlof- en verzuimregistratie en salarisadministratie. Het biedt ook inzicht, overzicht en grip op de personeelsadministratie door het centraliseren van gegevens en het elimineren van losse Excelsheets en notities. De HR-software is gebruiksvriendelijk en de self-service app voor iOS en Android maakt het gemakkelijk voor medewerkers om declaraties in te dienen en vakantiedagen op te nemen. Humanwave biedt ook full-service salarisverwerking en snelle en deskundige ondersteuning. Klanten zijn fan van de software vanwege de overzichtelijkheid, efficiëntie en de goede ondersteuning die ze ontvangen. Humanwave werkt ook graag samen met andere software om een all-in-one pakket aan te bieden.

Wil je weten wat Humanwave B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humanwave B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humanwave B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humanwave B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Humanwave B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humanwave B.V.

Bezoekers bekeken ook