Flexxis BV

Flexxis BV is een Softwarebedrijf gelegen aan Hekkehorst 1 in Zutphen.

Meer informatie over Flexxis BV in Zutphen

Flexxis is een kappersprogramma dat al meer dan 35 jaar kapsalons begeleidt en analyseert. Ze bieden verschillende producten en diensten, zoals Flexxis Online & App, Flexxis Kassa, Flexxis Cloud en Flexxis Fallback. Het programma is gebruiksvriendelijk en zorgt voor een hogere bezettingsgraad in de salon, wat resulteert in meer winst. Flexxis werkt volledig in de Cloud, waardoor gegevens altijd en overal toegankelijk zijn. Ze bieden ook functies zoals volledige integratie van pinautomaten, boekhoudkoppelingen, online cadeaubonnen en abonnementen voor klanten. Daarnaast hebben ze een helpdesk en bieden ze analyse en advies aan. Het programma wordt positief beoordeeld door klanten en er is een gratis demo beschikbaar.

Wil je weten wat Flexxis BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flexxis BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flexxis BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flexxis BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Flexxis BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flexxis BV

Bezoekers bekeken ook