MKSE

MKSE is een Softwarebedrijf gelegen aan Dreef 2d in Zutphen.

Meer informatie over MKSE in Zutphen

MKSE is een kenniscentrum dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van Realtime Embedded Systemen. Sinds 2009 werkt MKSE samen met verschillende opdrachtgevers aan het ontwikkelen van innovatieve embedded systemen, zoals elektronica, firmware en software voor auto's en medische instrumenten. Daarnaast worden de ontwerpen van MKSE ook gebruikt in domotica systemen, elektronenmicroscopen, toegangsbeveiliging en het internet of things. MKSE ondersteunt ontwikkelteams of neemt de volledige elektronica- en firmware-ontwikkeling voor producten op zich. Het bedrijf heeft diverse grote en kleine Nederlandse en internationale bedrijven als opdrachtgevers en biedt specifieke kennis en financieringsoplossingen voor innovatieve startups. MKSE hecht veel waarde aan het leveren van producten van hoge kwaliteit en een prettige samenwerking met heldere communicatie en korte lijnen. Klanten zijn tevreden over Maarten, een ontwikkelaar bij MKSE, vanwege zijn vaardigheden op het gebied van software en elektronica, zijn gedrevenheid, kennis en ervaring. Hij heeft verschillende projecten tot een goed einde gebracht en wordt aanbevolen als een prettige en professionele partner om mee samen te werken.

Wil je weten wat MKSE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MKSE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MKSE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MKSE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar MKSE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MKSE

Bezoekers bekeken ook