BI Partners

BI Partners is een Softwarebedrijf gelegen aan Noorderhavenstraat 49 in Zutphen.

Meer informatie over BI Partners in Zutphen

BI Partners is een bedrijf dat data ontsluiting en rapportage verzorgt voor interne managementdoeleinden. Ze bieden een moderne data oplossing in de MS Azure omgeving en zijn gespecialiseerd in het opleveren van PowerBI rapportage omgevingen. Daarnaast werken ze samen met partner Fintelly voor data en rapportage oplossingen voor de accountancy markt. BI Partners biedt training on the job voor PowerBI en hun producten kunnen gekoppeld worden aan verschillende systemen. Ze werken onder andere voor de financiële, HR en logistieke sectoren. Het bedrijf is gevestigd in Zutphen.

Wil je weten wat BI Partners verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BI Partners of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BI Partners? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BI Partners het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar BI Partners reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BI Partners

Bezoekers bekeken ook