Fysiotherapie Nolet

Fysiotherapie Nolet is een Fysiotherapeut gelegen aan Paulus Potterstraat 12-C in Zutphen.

Meer informatie over Fysiotherapie Nolet in Zutphen

Nicole Nolet is een fysiotherapeut die werkzaam is bij Therapeuticum De Rozenhof in Zutphen. Ze werkt volgens de visie van de antroposofie en maakt gebruik van onder andere ritmische massage in haar behandelingen. Deze massage is gericht op het in beweging brengen van de ritmische processen in het lichaam en het creëren van een nieuw evenwicht. Nicole Nolet behandelt niet alleen de plaats waar de klacht zich manifesteert, maar betrekt het hele lichaam in de behandeling. Ze werkt ook met kinderen, waarbij ze zich richt op de ontwikkeling en het welzijn van het kind. Nicole Nolet heeft veel ervaring en specialisaties in antroposofische fysiotherapie en heeft in verschillende therapeutische praktijken gewerkt voordat ze bij Therapeuticum De Rozenhof terechtkwam.

Wil je weten wat Fysiotherapie Nolet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Nolet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Nolet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Nolet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Fysiotherapie Nolet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Nolet

Bezoekers bekeken ook