Manuele therapie zutphen

Manuele therapie zutphen is een Fysiotherapeut gelegen aan Piet Heinstraat 11 in Zutphen.

Meer informatie over Manuele therapie zutphen in Zutphen

Fysio-Zutphen van Eek is een fysiotherapiepraktijk in Zutphen die is aangesloten bij het K.N.G.F. en staat ingeschreven in het B.I.G. register en het C.K.R. U kunt hier terecht voor acute klachten, waarvoor dagelijks tijd wordt gereserveerd. Ook biedt Fysio-Zutphen manuele therapie aan. Vanaf 1 januari 2006 heeft u geen verwijzing meer nodig van de huisarts om naar de fysiotherapeut te gaan. U kunt direct met uw klachten naar de fysiotherapeut. Fysio-Zutphen is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur en het maken van een afspraak wordt bij voorkeur gedaan tussen 8.00 uur en 13.00 uur. Het wijzigen of annuleren van een behandeling dient minimaal 24 uur van tevoren te gebeuren, anders worden de kosten in rekening gebracht.

Wil je weten wat Manuele therapie zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Manuele therapie zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Manuele therapie zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Manuele therapie zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Manuele therapie zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Manuele therapie zutphen

Bezoekers bekeken ook