Fysiotherapie van den Berg

Fysiotherapie van den Berg is een Fysiotherapeut gelegen aan Dreef 10 in Zutphen.

Meer informatie over Fysiotherapie van den Berg in Zutphen

Marcel van den Berg is een fysiotherapeut en haptonomie professional die zich onderscheidt door zijn behandelingen af te stemmen op de persoonlijke wensen en mogelijkheden van zijn klanten. Hij biedt behandelingen aan voor verschillende gezondheidsproblemen en is lid van verschillende beroepsorganisaties. Daarnaast werkt hij samen met Muriel Van outrive, een therapeute die gespecialiseerd is in craniosacraal therapie en de Buteyko-methode. Muriel behandelt onder andere baby's, kinderen, mensen met buikpijn, spanning, hoofdpijn, hyperventilatie, borstvoeding, zwangerschap en vermoeidheid. De Buteyko-methode kan worden toegepast bij astma, allergieën, hoge bloeddruk, chronische bronchitis, stress en spanning, hyperventilatie, vermoeidheid, duizeligheid, slaapapneu, hoofdpijn en snurken. Voor afspraken met Muriel kan er het beste gemaild worden. Marcel van den Berg is te bereiken op het telefoonnummer 06 29 47 56 58 en zijn praktijk bevindt zich in Zutphen.

Wil je weten wat Fysiotherapie van den Berg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie van den Berg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie van den Berg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie van den Berg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Fysiotherapie van den Berg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie van den Berg

Bezoekers bekeken ook