Fysiotherapie Groot Jebbink

Fysiotherapie Groot Jebbink is een Fysiotherapeut gelegen aan Laakse Laan 29 in Zutphen.

Meer informatie over Fysiotherapie Groot Jebbink in Zutphen

Fysiotherapie Groot Jebbink is een praktijk gevestigd aan de Laakse Laan 29 in Zutphen. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u bellen naar 06-18407769 of mailen naar fysiotherapiegrootjebbink@upcmail.nl. De praktijk is geopend op maandag-, woensdag- en donderdagavond, en op vrijdagmiddag. Behandelingen vinden altijd plaats op afspraak en andere tijdstippen zijn bespreekbaar. De tarieven voor intake/onderzoek en losse/vervolgbehandelingen bedragen €34 voor 25-30 minuten. De kosten voor de eerste behandeling van medical taping zijn €20 en voor de tweede behandeling anti-hooikoorts €14. Er is ook een -5- keer kaart verkrijgbaar voor €150, die veelzijdig inzetbaar is. Vanaf januari 2020 is de -5- keer kaart blijvend laag geprijsd voor €150, en behandelingen met deze kaart worden niet gefactureerd voor declaratie bij de zorgverzekeraar. Verhindering van een afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd, anders worden er kosten van €34 in rekening gebracht.

Wil je weten wat Fysiotherapie Groot Jebbink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Groot Jebbink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Groot Jebbink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Groot Jebbink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Fysiotherapie Groot Jebbink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Groot Jebbink

Bezoekers bekeken ook