Praktijk de Graaff

Praktijk de Graaff is een Fysiotherapeut gelegen aan IJsselkade 7 in Zutphen.

Meer informatie over Praktijk de Graaff in Zutphen

Praktijk De Graaff biedt verschillende therapieën aan, waaronder Shockwave en Bowen Techniek, voor het behandelen van diverse klachten. Eduard de Graaff is een ervaren fysiotherapeut die oog heeft voor het welbevinden van zijn patiënten en hen aanmoedigt om zichzelf te herstellen. Shockwave is een moderne therapie met geluidsgolven die goede resultaten geeft bij verschillende aandoeningen. De golven vergruizen kalk in pezen en kapsels, verbeteren de stofwisseling en bloedcirculatie, en stimuleren het herstelmechanisme van het lichaam. De Bowen Techniek is ontwikkeld door Thomas Ambrose Bowen en wordt met succes gebruikt in veel landen. Deze techniek kan bij bijna elke klacht worden toegepast, heeft geen contra-indicaties en gaat goed samen met andere behandelingen. Praktijk De Graaff behandelt onder andere klachten zoals frozen shoulder, hoofdpijn, rugklachten en stress.

Wil je weten wat Praktijk de Graaff verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk de Graaff of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk de Graaff? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk de Graaff het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Praktijk de Graaff reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk de Graaff

Bezoekers bekeken ook