Fysiotherapie Praktijk "De Stroom"

Fysiotherapie Praktijk "De Stroom" is een Fysiotherapeut gelegen aan Canadasingel 15 in Zutphen.

Meer informatie over Fysiotherapie Praktijk "De Stroom" in Zutphen

Therapeuticum Aquamarijn is een gezondheidscentrum dat antroposofische artsen en therapeuten samenbrengt. Ze streven naar een betrokken professionele gezondheidszorg die ziekte en genezing benadert vanuit een eigentijds spiritueel perspectief, geïnspireerd door antroposofie. De werkwijze van het centrum is kenmerkend, omdat artsen en therapeuten samen met de patiënt kijken naar de oorzaken van de onbalans in het lichaam of de geest van de persoon. De behandeling richt zich niet alleen op symptomen, maar kijkt ook naar de ontwikkelingsmogelijkheden op fysiek, psychisch en spiritueel gebied. Een antroposofisch arts is zowel regulier als antroposofisch geschoold en bepaalt in overleg met de patiënt welke behandeling het meest geschikt is, regulier of antroposofisch. Zowel reguliere als antroposofische medicijnen en therapieën worden voorgeschreven, waarbij er ook ruimte en tijd is voor gesprek. Aquamarijn is op zoek naar drie nieuwe collega's: een verpleegkundige voor uitwendige therapie, een fysiotherapeut en een orthopedagoog. Er is een link naar de meest recente nieuwsbrief en een archief van alle nieuwsbrieven beschikbaar.

Wil je weten wat Fysiotherapie Praktijk "De Stroom" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Praktijk "De Stroom" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Praktijk "De Stroom"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Praktijk "De Stroom" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Fysiotherapie Praktijk "De Stroom" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Praktijk “De Stroom”

Bezoekers bekeken ook