Driekant Biologische Bakkerij

Driekant Biologische Bakkerij is een Bakkerij gelegen aan Lange Hofstraat 23-25 in Zutphen.

Meer informatie over Driekant Biologische Bakkerij in Zutphen

Driekant Zutphen is een biologische bakkerij, lunchroom en broodcafé. Ze bieden een breed assortiment aan ambachtelijk bereide biologische producten, van brood tot banket. Daarnaast hebben ze ook een lunchcafé waar je kunt genieten van ontbijt, lunch en koffie met iets lekkers erbij. Driekant hecht veel waarde aan mens en milieu en gebruikt daarom alleen biologische ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw. Ze hebben ook leerwerktrajecten voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het streven is om deze mensen door te laten stromen naar het reguliere bedrijfsleven. Driekant heeft ook een uniek concept waarbij ze geloven dat een kleinschalige, commerciële omgeving kansen biedt voor de groei van mensen. Ze willen mensen betrekken bij het product en het contact met de afnemers bevorderen. Op dit moment experimenteren ze met het gebruik van waterlinzen als voedsel. Ze willen wetenschappelijk bewijzen dat waterlinzen veilig als menselijke voeding gebruikt kunnen worden.

Wil je weten wat Driekant Biologische Bakkerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Driekant Biologische Bakkerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Driekant Biologische Bakkerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Driekant Biologische Bakkerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Driekant Biologische Bakkerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Driekant Biologische Bakkerij

Bezoekers bekeken ook