IJsselbrood

IJsselbrood is een Bakkerij gelegen aan Weg Naar Voorst 112 (achterzijde) in Zutphen.

Meer informatie over IJsselbrood in Zutphen

IJsselbrood is een bakkerij die brood maakt met natuurlijke biologische ingrediënten. Het deeg krijgt alle tijd om te rijzen door het gebruik van desem. De broden worden met de hand gevormd en in een steenoven gebakken, wat zorgt voor een rijke en zachte smaak. Bakker Han Joling verkoopt zijn brood op verschillende vaste locaties, zoals de dinsdagmarkt in Doetinchem en de boerenmarkt in Vilsteren. Daarnaast is er ook een bakkerij, maar deze is alleen op afspraak te bezoeken. Voor contact kunt u bellen, appen of mailen.

Wil je weten wat IJsselbrood verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsselbrood of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsselbrood? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsselbrood het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar IJsselbrood reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsselbrood

Bezoekers bekeken ook