De lekkere bakker Zutphen

De lekkere bakker Zutphen is een Bakkerij gelegen aan Winkelcentrum, De Brink in Zutphen.

Meer informatie over De lekkere bakker Zutphen in Zutphen

De Lekkere Bakker is een bakkerij die zich onderscheidt door hoge kwaliteit, versheid, innovatie, duurzaamheid en klantvriendelijkheid. Ze streven ernaar om de lekkerste bakker van Warnsveld, Zutphen en daarbuiten te zijn. Ze hechten veel waarde aan transparantie en willen dat klanten weten wat ze eten en wie het voor hen maakt. De bakkerij heeft een nieuwe huisstijl met een modern en kleurrijk logo dat past bij de nieuwe koers van de bakkerij. De website, winkels en auto's zijn al vernieuwd en er wordt nog gewerkt aan nieuwe verpakkingen en andere veranderingen. De bakkerij bakt al meer dan veertig jaar met liefde en passie de beste broodsoorten en banket en werkt met aandacht voor het milieu. Ze willen klanten blij maken en staan daarom zorgvuldig klaar om aan hun wensen te voldoen. Er kan online besteld worden en er is een breed assortiment beschikbaar. Bestellingen kunnen de volgende dag opgehaald worden of thuisbezorgd worden. De winkels van De Lekkere Bakker zijn zes dagen per week al vroeg in de ochtend geopend en bieden ook de mogelijkheid om producten te verzenden. De winkeladressen zijn Dreiumme 1, 7232 CN Warnsveld en De Brink 78, 7207 KC Zuthpen.

Wil je weten wat De lekkere bakker Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De lekkere bakker Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De lekkere bakker Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De lekkere bakker Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar De lekkere bakker Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De lekkere bakker Zutphen

Bezoekers bekeken ook