Van Rooyens Bakkerij

Van Rooyens Bakkerij is een Bakkerij gelegen aan Lange Hofstraat 22 in Zutphen.

Meer informatie over Van Rooyens Bakkerij in Zutphen

Van Rooyens Bakkerij is een bakkerij in Zutphen die dagelijks vers brood, bolletjes, croissants, belegde broodjes, koekjes, cakes en Zutphense Walburgers bakt. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 7.00 uur tot 17.00 uur. Contactgegevens van de bakkerij zijn te vinden op de website. Daarnaast heeft de bakkerij ook een webshop waar producten besteld kunnen worden. De specialiteiten van de bakkerij zijn het Drogenaps broodje en de wereldberoemde Veluwse Appelcake. Verder wordt er in de tekst ook aandacht besteed aan de app "To Good To GO" die voedselverspilling tegengaat en de mogelijkheid om een foto met Arie de Bakker in te leveren om een lekkere appelcake te verdienen.

Wil je weten wat Van Rooyens Bakkerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Rooyens Bakkerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Rooyens Bakkerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Rooyens Bakkerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Van Rooyens Bakkerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Rooyens Bakkerij

Bezoekers bekeken ook