Xenos Zutphen

Xenos Zutphen is een Woonwinkel gelegen aan Polsbroek 83 in Zutphen.

Meer informatie over Xenos Zutphen in Zutphen

De Xenos-winkel in Zutphen gaat verbouwen en zal op 27 februari 2023 haar laatste verkoopdag hebben, waarna de nieuwe winkel op 16 maart 2023 zal openen. Deze winkel, die sinds 2009 geopend is, bevindt zich in het winkelcentrum Polsbroek en heeft een oppervlakte van 605 vierkante meter. De winkel biedt kleurrijke en avontuurlijke producten en het personeel staat altijd klaar om te helpen. Xenos is een winkelketen die verrassende en voordelige producten biedt om het thuis gezellig te maken. Met bijna 150 filialen in Nederland is Xenos sinds 1973 een succesvolle winkelformule. De producten worden dagelijks bevoorraad vanuit het distributiecentrum in Waalwijk en kunnen ook online worden gekocht. De klantenservice is telefonisch bereikbaar en er is een contactformulier beschikbaar. Verder zijn er populaire categorieën, inspiratie en de mogelijkheid om de nieuwsbrief te ontvangen voor 10% korting op de eerste online bestelling.

Wil je weten wat Xenos Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Xenos Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Xenos Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xenos Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Xenos Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Xenos Zutphen

Bezoekers bekeken ook