Leen Bakker

Leen Bakker is een Woonwinkel gelegen aan Pollaan 50 in Zutphen.

Meer informatie over Leen Bakker in Zutphen

Dit artikel gaat over Leen Bakker, een winkel waar je meubels, accessoires en andere interieurartikelen kunt kopen. Ze bieden persoonlijk advies voor raambekleding en hebben een folder met aanbiedingen. Je kunt ook per ruimte shoppen en inspiratie opdoen. Daarnaast zijn er verschillende woontrends, zoals warm wonen, natuurlijk wonen en retro luxe. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief en ontvangt dan €5,- korting op je volgende bestelling. Leen Bakker heeft ook een klantenservice en je kunt je bestelling retourneren.

Wil je weten wat Leen Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leen Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leen Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leen Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Leen Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leen Bakker

Bezoekers bekeken ook