Thuis bij Kaat

Thuis bij Kaat is een Woonwinkel gelegen aan Nieuwstad 23 in Zutphen.

Meer informatie over Thuis bij Kaat in Zutphen

Thuis bij Kaat is een winkel gelegen aan Nieuwstad 23 in Zutphen. De openingstijden van de winkel zijn van dinsdag tot en met zaterdag, van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag is de winkel zelfs geopend tot 18.00 uur. Op feestdagen en op 20 en 21 oktober is de winkel gesloten, maar op zaterdag 14 oktober is de winkel extra geopend van 18.00 uur tot 22.00 uur en op zondag 29 oktober en zondag 26 november is er een koopzondag van 12.00 uur tot 16.00 uur. Thuis bij Kaat is een one-woman-show, dus de openingstijden kunnen variëren, dus het is raadzaam om de actuele openingstijden op social media te bekijken.

Wil je weten wat Thuis bij Kaat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thuis bij Kaat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thuis bij Kaat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thuis bij Kaat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Thuis bij Kaat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thuis bij Kaat

Bezoekers bekeken ook