Lein&Co.

Lein&Co. is een Woonwinkel gelegen aan Lange Hofstraat 29 in Zutphen.

Meer informatie over Lein&Co. in Zutphen

Bij Lein & Co, een stoffeeratelier in Zutphen, kunt u terecht voor het restaureren en stofferen van stoelen, poefjes en bankjes. Daarnaast maakt Lein ook unieke poefen op maat met prachtige stoffen en passementen. Ze verkopen en werken met verschillende merken stoffen en behang. Naast het stoffeeratelier biedt Lein ook interieuradvies en verkopen ze meubelen van diverse merken. Van kleuradvies tot volledige styling en inrichting, Lein staat voor u klaar. U kunt vrijblijvend een kennismakingsafspraak maken en Lein komt graag bij u langs. Het atelier is geopend van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 17:00 uur op afspraak.

Wil je weten wat Lein&Co. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lein&Co. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lein&Co.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lein&Co. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Lein&Co. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lein&Co.

Bezoekers bekeken ook