Windgemaal

Windgemaal is een Museum gelegen aan Unnamed Road in Zutphen.

Meer informatie over Windgemaal in Zutphen

In deze tekst worden verschillende activiteiten, nieuwsberichten en contactinformatie vermeld. Er wordt onder andere gesproken over een activiteit genaamd "Albert op de Korenmarkt in De Lunette", waarbij geen specifieke datum wordt genoemd. Ook wordt vermeld dat monumenten een recordaantal bezoekers hebben getrokken. Daarnaast wordt er gesproken over een kunstwerk genaamd "Samenvatten is een kunst" en wordt er nieuws gedeeld over erfgoed in september 2023. Verder wordt er gesproken over een Zutphense hond in Leiden en wordt er aandacht besteed aan een erfgoedvrijwilliger genaamd Meri-Helen Wullink. Er wordt ook vermeld dat er wordt samengewerkt met HG Lochem en dat er activiteiten plaatsvinden in het kader van de Maand van de Geschiedenis. Tot slot wordt er gesproken over een Hanzepodcast. Daarnaast worden de contactinformatie en openingstijden van het Erfgoedcentrum Zutphen vermeld.

Wil je weten wat Windgemaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Windgemaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Windgemaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Windgemaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Windgemaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Windgemaal

Bezoekers bekeken ook