Musea Zutphen: Stedelijk Museum Zutphen & Museum Henriette Polak

Musea Zutphen: Stedelijk Museum Zutphen & Museum Henriette Polak is een Museum gelegen aan s-Gravenhof 4 in Zutphen.

Meer informatie over Musea Zutphen: Stedelijk Museum Zutphen & Museum Henriette Polak in Zutphen

In de tekst wordt gesproken over verschillende tentoonstellingen en activiteiten in het museum in Zutphen. Er is een tentoonstelling genaamd "Altijd in Beweging" en een andere genaamd "Tussenwereld". Daarnaast worden er ook verschillende activiteiten aangeboden, zoals een museumcollege genaamd "Kwadrant" en een workshop waarbij je een fantasiedier kunt maken. Verder wordt er gesproken over de collectie van het museum en wordt er een impressie gegeven van wat je kunt verwachten. Ten slotte wordt er aangegeven dat je op de hoogte kunt blijven van het museum.

Wil je weten wat Musea Zutphen: Stedelijk Museum Zutphen & Museum Henriette Polak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Musea Zutphen: Stedelijk Museum Zutphen & Museum Henriette Polak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Musea Zutphen: Stedelijk Museum Zutphen & Museum Henriette Polak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Musea Zutphen: Stedelijk Museum Zutphen & Museum Henriette Polak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Musea Zutphen: Stedelijk Museum Zutphen & Museum Henriette Polak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Musea Zutphen: Stedelijk Museum Zutphen & Museum Henriette Polak

Bezoekers bekeken ook