Vrienden van de Musea Zutphen

Vrienden van de Musea Zutphen is een Museum gelegen aan Kuiperstraat 13 in Zutphen.

Meer informatie over Vrienden van de Musea Zutphen in Zutphen

De tekst gaat over de Vereniging Vrienden Musea Zutphen en bevat contactgegevens voor het geval men contact wil opnemen. Daarnaast wordt er vermeld dat er op 4 oktober 2023 een najaarsexcursie naar Scheveningen plaatsvindt. Men kan ook vriend worden van de vereniging of een lidmaatschap cadeau doen, waarbij men het boek "Het grootste in de kleinste dingen over het oeuvre van Thierry Rijkhart de Voogt" ontvangt. Tot slot wordt vermeld dat de musea Zutphen gevestigd zijn in het Hof van Heeckeren aan het 's Gravenhof, het oudste plein van Zutphen.

Wil je weten wat Vrienden van de Musea Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrienden van de Musea Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrienden van de Musea Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrienden van de Musea Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Vrienden van de Musea Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrienden van de Musea Zutphen

Bezoekers bekeken ook