van Zwam Haarmode/Schoonheidssalon

van Zwam Haarmode/Schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Jan Vermeerstraat 2 in Zutphen.

Meer informatie over van Zwam Haarmode/Schoonheidssalon in Zutphen

In deze tekst worden verschillende feiten gegeven over het team van de kapper en schoonheidssalon Van Zwam Haarmode/Schoonheidssalon in Zutphen. Het team bestaat uit Hakke van Zwam, de kapper en eigenaar met ruim 40 jaar ervaring, Désirée Louman, de schoonheidsspecialiste en eigenaresse met meer dan 30 jaar ervaring, Silvia Giesen, een Top Stylist sinds 2001, en Wendy Koning-Hammink, een Top Stylist sinds het voorjaar van 2017. De tekst noemt ook de verschillende diensten die worden aangeboden, zoals een dieptereinigingsbehandeling, een fruitzuurkuur en suikerontharing. Er wordt vermeld dat de T-Away² wordt gebruikt om huidoneffenheden te verwijderen en dat dit geschikt is voor de herfst, winter en lente. De contactinformatie van de salon wordt ook gegeven.

Wil je weten wat van Zwam Haarmode/Schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van Zwam Haarmode/Schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van Zwam Haarmode/Schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van Zwam Haarmode/Schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar van Zwam Haarmode/Schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van Zwam Haarmode/Schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook