Timmer- en bouwbedrijf W. Brock & Zn.

Timmer- en bouwbedrijf W. Brock & Zn. is een Bouwbedrijf gelegen aan Weg naar Laren 74 in Zutphen.

Meer informatie over Timmer- en bouwbedrijf W. Brock & Zn. in Zutphen

Bouwbedrijf W. Brock & Zn uit Zutphen is gespecialiseerd in verschillende bouwprojecten, zoals verbouw, nieuwbouw, timmerwerken, meubelmakerij, renovatie en restauratie, en vloeren. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit, maatwerk en vakmanschap, en werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Ze bieden directe communicatie en betrokkenheid van de klant bij het ontwerp en de werkzaamheden. Het unieke van het bedrijf is de combinatie van een timmer- en bouwbedrijf, een parketwinkel en een meubelmakerij. Ze zijn bekend met innovatieve en duurzame bouwmethodes en streven ernaar om de eigen stijl van de klant zichtbaar te maken. Het bedrijf heeft een goede klanttevredenheid en profileert zich al ruim 35 jaar met kwaliteit en jarenlange kennis. De openingstijden zijn op doordeweekse dagen van 07:30 tot 16:30 uur, met uitzondering van dinsdag, woensdag en donderdag tot 17:30 uur. Op zaterdag is het bedrijf alleen op afspraak geopend en op zondag gesloten. De contactgegevens zijn: W. Brock, Weg naar Laren 74, 7203 HN Zutphen, telefoonnummer 0575 541 651 en e-mailadres info@wbrock.nl.

Wil je weten wat Timmer- en bouwbedrijf W. Brock & Zn. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Timmer- en bouwbedrijf W. Brock & Zn. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Timmer- en bouwbedrijf W. Brock & Zn.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Timmer- en bouwbedrijf W. Brock & Zn. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Timmer- en bouwbedrijf W. Brock & Zn. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Timmer- en bouwbedrijf W. Brock & Zn.

Bezoekers bekeken ook