Bouwen met Mensen

Bouwen met Mensen is een Bouwbedrijf gelegen aan Marsweg 117 Hal C in Zutphen.

Meer informatie over Bouwen met Mensen in Zutphen

Bouwen met Mensen is een projectontwikkelaar die zich richt op collectieve wooninitiatieven. Ze bieden ondersteuning bij zowel het fysieke als sociale bouwproces. Het bedrijf beschikt over grondige kennis van de mens, bouwen en processen, waardoor ze sterk staan in het krachtenspel dat zich voordoet bij vernieuwende initiatieven. Ze streven naar ruimte voor de mens, zodat zij zelf invloed kunnen uitoefenen op hun woonomgeving, sociale omgeving en groene omgeving. Met 20 jaar ervaring begeleiden ze zowel grote als kleine initiatieven en hebben ze expertise op het gebied van besluitvorming en gemeenschapsvorming. Ze kunnen ook andere aspecten binnen het wooninitiatief realiseren als dat gewenst is.

Wil je weten wat Bouwen met Mensen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwen met Mensen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwen met Mensen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwen met Mensen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Bouwen met Mensen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwen met Mensen

Bezoekers bekeken ook