Konstruktiebedrijf Rexwinkel B.V.

Konstruktiebedrijf Rexwinkel B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Hermesweg 19 in Zutphen.

Meer informatie over Konstruktiebedrijf Rexwinkel B.V. in Zutphen

Rexwinkel B.V. is een staalconstructiebedrijf gevestigd in Zutphen. Ze hebben ongeveer 18 medewerkers en voeren jaarlijks verschillende projecten uit. Het bedrijf staat bekend om zijn flexibiliteit, snelle levering, eigen voorraad en kennis & vakmanschap. Op hun website zijn verschillende gerealiseerde projecten te bekijken, waaronder staalconstructies, trappen, bordessen en leuningen, en verbouw- en renovatieprojecten. Daarnaast zijn er ook recente projecten te bekijken, zoals het Eusebiuspolein in Arnhem en De Planeet in Utrecht. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kan er contact worden opgenomen met het bedrijf. De contactgegevens zijn beschikbaar op de website.

Wil je weten wat Konstruktiebedrijf Rexwinkel B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Konstruktiebedrijf Rexwinkel B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Konstruktiebedrijf Rexwinkel B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Konstruktiebedrijf Rexwinkel B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Konstruktiebedrijf Rexwinkel B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Konstruktiebedrijf Rexwinkel B.V.

Bezoekers bekeken ook