Tandartspraktijk The

Tandartspraktijk The is een Tandarts gelegen aan Burgemeester Dijckmeesterweg 43 in Zutphen.

Meer informatie over Tandartspraktijk The in Zutphen

In de tekst wordt vermeld dat er een minibieb is geplaatst in de wachtkamer van tandartspraktijk The, waar patiënten boeken kunnen lenen, ruilen of geven. Er wordt ook gewaarschuwd dat facturen mogelijk zijn afgewezen door zorgverzekeraars vanwege een administratieve fout. Patiënten worden geadviseerd om te controleren of ze de juiste vergoeding hebben ontvangen en indien nodig contact op te nemen met de tandartspraktijk voor een nieuwe factuur. Daarnaast wordt vermeld dat spoedgevallen buiten praktijkuren worden behandeld door Dental365 Spoed Tandarts Deventer, die 24/7 bereikbaar is. Tandartspraktijk The is een solopraktijk in Zutphen, waar patiënten altijd door dezelfde tandarts worden behandeld. Er wordt benadrukt dat het moeilijk kan zijn om de tandarts te bereiken tijdens behandelingen en dat het telefoonuur de beste tijd is om afspraken te maken. Verder worden de achtergrond en het BIG-nummer van tandarts R.A.T.G. The genoemd. De tekst geeft ook aan dat de praktijk werkt met centraal vastgestelde maximumtarieven en verschillende betaalmethoden accepteert. Daarnaast worden contactgegevens verstrekt voor het melden van pijnklachten en spoedgevallen, zowel tijdens als buiten de openingstijden van de praktijk. Tot slot wordt vermeld dat Dental365 ook vestigingen heeft in andere steden en dat meer informatie te vinden is op hun website.

Wil je weten wat Tandartspraktijk The verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk The of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk The? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk The het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Tandartspraktijk The reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk The

Bezoekers bekeken ook