Dental Care Zutphen B.V.

Dental Care Zutphen B.V. is een Tandarts gelegen aan Spittaalstraat 1-E in Zutphen.

Meer informatie over Dental Care Zutphen B.V. in Zutphen

Dental Care Zutphen is een moderne tandartspraktijk die transparante en goede zorg biedt. Ze streven ernaar om persoonlijke zorg te bieden in een prettige en ontspannen omgeving. De praktijk houdt rekening met kinderen en biedt de mogelijkheid om TV te kijken tijdens het wachten of de behandeling. Ze geven duidelijke uitleg en passen de behandeling aan op de wensen van elke individuele patiënt. Door een preventieve aanpak hoeven patiënten minder vaak naar de tandarts. De kosten worden vooraf duidelijk gecommuniceerd en de administratie wordt intern beheerd. Er zijn korte wachttijden en men kan binnen twee weken een afspraak krijgen. De praktijk hanteert strenge maatregelen omtrent corona. Het team van Dental Care Zutphen is ervaren, klantvriendelijk en goed op elkaar ingespeeld. Ze investeren in persoonlijke aandacht en hoogwaardige zorgverlening. Het team bestaat onder andere uit Laura Koppel, mondzorgkundige en directeur, en I. Chahoud, tandarts. Men kan contact opnemen via de website van de praktijk.

Wil je weten wat Dental Care Zutphen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dental Care Zutphen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dental Care Zutphen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dental Care Zutphen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Dental Care Zutphen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dental Care Zutphen B.V.

Bezoekers bekeken ook