Tandarts Degen

Tandarts Degen is een Tandarts gelegen aan Paardenwal 3 in Zutphen.

Meer informatie over Tandarts Degen in Zutphen

Een samenvatting in het Nederlands van de belangrijke feiten die in de tekst hieronder worden gevonden: Een klikprothese is een gebitsprothese die op implantaten in de kaak wordt bevestigd. Parodontologie houdt zich bezig met de diagnose en behandeling van ontstoken tandvlees. Kronen en bruggen worden gebruikt om het functioneren van tanden en kiezen te behouden. Cosmetische tandheelkunde richt zich op het verfraaien van het gebit. Een implantaat is een kunstwortel die in het kaakbot wordt geschroefd. De openingstijden van de praktijk zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur. De praktijk is telefonisch bereikbaar op 0575 - 545953 op maandag tot en met donderdag van 08.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur, en op vrijdag van 08.00 uur tot 12.30 uur. Afspraken kunnen alleen telefonisch worden geannuleerd. De contactgegevens van Tandartspraktijk Degen zijn Paardenwal 3, 7201 BV Zutphen en het e-mailadres is info@tandartsdegen.nl.

Wil je weten wat Tandarts Degen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandarts Degen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandarts Degen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandarts Degen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Tandarts Degen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandarts Degen

Bezoekers bekeken ook