MeeDee regelt het

MeeDee regelt het is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Zaadmarkt 88 in Zutphen.

Meer informatie over MeeDee regelt het in Zutphen

De tekst bevat verschillende onderwerpen. Ten eerste gaat het over de communicatie lounges van de Communicatie Experts, waar de schrijver een jaarplanning voor 2023 heeft gemaakt. Daarnaast beschrijft de schrijver zijn ervaring als conceptueel denker en hoe dit hem heeft geholpen als zzp'er. Vervolgens wordt er ingegaan op het belang van storytelling in het verbinden van klanten en organisaties. Tot slot wordt de Toverfluit Rap genoemd, een opera die de Zutphen Event Academy Award heeft gewonnen. Melinda Stroeve, de bedenker van de Toverfluit Rap, was een van de deelnemers aan de masterclasses van de Zutphen Event Academy, een initiatief om de organisatie van evenementen te verbeteren.

Wil je weten wat MeeDee regelt het verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MeeDee regelt het of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MeeDee regelt het? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MeeDee regelt het het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar MeeDee regelt het reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MeeDee regelt het

Bezoekers bekeken ook