Soldit BV

Soldit BV is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Pollaan 43 in Zutphen.

Meer informatie over Soldit BV in Zutphen

De tekst gaat over duurzaam wonen en hoe dit toegankelijk kan worden gemaakt voor iedereen. Het bedrijf Hoomz ontwikkelt en voert creatieve woonconcepten uit en wil ecologisch wonen bereikbaar maken voor iedereen. Ze streven naar 100% ecologisch bouwen met bio-based materialen. Hoomz werkt samen met partners om hun concepten en projecten te ontwikkelen en te realiseren. Ze ontwikkelen en realiseren woonconcepten voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Daarnaast worden enkele voordelen van inbreiding van woningbouw besproken. Het bedrijf is gevestigd in Zutphen.

Wil je weten wat Soldit BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Soldit BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Soldit BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Soldit BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Soldit BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Soldit BV

Bezoekers bekeken ook