Klantje.com

Klantje.com is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Stationsplein in Zutphen.

Meer informatie over Klantje.com in Zutphen

Klantje.com is een klantrelatiebureau dat kleine ondernemers helpt bij het onderhouden van klantrelaties. Ze bieden ideeën en uitvoerende diensten om regelmatige en positieve communicatie met klanten te bewerkstelligen. Het bureau helpt ondernemers met het bouwen van gezonde klantrelaties door middel van hun nuchtere kijk, inlevingsvermogen en ervaring. Ze bieden geen dure marketingpraat of goedkope trucs, maar maken een authentiek relatieplan en voeren dit samen met de ondernemer uit. Klantje.com richt zich voornamelijk op kleine bedrijven en werkt met vaste prijzen. Ze geven ook drie redenen om geen klant te worden, zoals als geld op de eerste plaats staat, als je al precies weet wat je wilt of als je een groot bedrijf hebt. Klantje.com is onderdeel van MarketingFX.

Wil je weten wat Klantje.com verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klantje.com of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klantje.com? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klantje.com het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Klantje.com reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klantje.com

Bezoekers bekeken ook