Hall of Flame

Hall of Flame is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Jo Spierlaan 1 in Zutphen.

Meer informatie over Hall of Flame in Zutphen

Het Gasthuis in Millingen aan de Rijn heeft nieuwe medewerkers nodig en heeft in samenwerking met beet! een thema en campagne ontwikkeld om te laten zien waarom het geweldig is om daar te werken. Het doel is om het verschil te laten zien tussen een gewone en een fijne dag voor medewerkers. Hall of Flame helpt bedrijven en organisaties om hun unieke verhaal naar buiten te brengen voor employer branding, corporate communicatie en interne communicatie. Een goed verhaal zorgt voor herkenning, aantrekkingskracht en vertrouwen. Hall of Flame is een creatieve netwerkunit met een vaste kern en een vast netwerk voor verschillende aspecten van communicatie. Ze werken samen met opdrachtgevers zonder onnodige overhead. Het Gasthuis is een ouderenzorginstelling die, net als veel andere zorginstellingen, nieuwe medewerkers nodig heeft.

Wil je weten wat Hall of Flame verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hall of Flame of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hall of Flame? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hall of Flame het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Hall of Flame reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hall of Flame

Bezoekers bekeken ook