Huisartspraktij R.J.M. van Kimmenaede

Huisartspraktij R.J.M. van Kimmenaede is een Huisarts gelegen aan Paulus Potterstraat 40 in Zutphen.

Meer informatie over Huisartspraktij R.J.M. van Kimmenaede in Zutphen

Arcus huisartsenpraktijk is een samenwerkingsverband van vijf huisartsenpraktijken onder één dak, samen met BENU-apotheek Arcus en Arcus fysiotherapie. Ze vormen het Arcus Gezondheidscentrum, waar ook een diëtiste en een prikpost van Gelre Ziekenhuis zijn. Er is een nieuwsartikel over de zomervakanties van de artsen die gesloten zullen zijn in bepaalde periodes. Er is ook een artikel over het nieuwe telefoonnummer van de Spoedpost huisartsen in de regio Zutphen. Verder is er een artikel over de drukte aan de telefoon en het maken van afspraken, en over het Patiëntenportaal waar patiënten een deel van hun medisch dossier kunnen inzien en online herhaalmedicatie kunnen bestellen. Er is ook nieuwbouw en uitbreiding van het Arcus gezondheidscentrum, een invoering van een "No-show/wegblijf-tarief" voor patiënten die niet verschijnen op een afspraak, een verhuizing van apotheek Arcus naar een nieuwe ruimte, een app genaamd "Moet ik naar de dokter?" om te bepalen of men naar de dokter moet, en een verzoek om adres- en telefoonnummers door te geven voor een goede bereikbaarheid van de praktijk.

Wil je weten wat Huisartspraktij R.J.M. van Kimmenaede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktij R.J.M. van Kimmenaede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktij R.J.M. van Kimmenaede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktij R.J.M. van Kimmenaede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Huisartspraktij R.J.M. van Kimmenaede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktij R.J.M. van Kimmenaede

Bezoekers bekeken ook