Huisartsenpraktijk De Lunette

Huisartsenpraktijk De Lunette is een Huisarts gelegen aan Coehoornsingel 3 in Zutphen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk De Lunette in Zutphen

Huisartsenpraktijk De Lunette in Zutphen informeert dat de jaarlijkse griepprik binnenkort beschikbaar zal zijn voor degenen die tot de doelgroep behoren. Sommige mensen ontvangen ook een oproep voor de pneumokokkenvaccinatie. De praktijk stuurt echter geen oproepen voor de COVID-vaccinatie, dit verloopt via de GGD en niet via de huisarts. Vanaf 1 augustus zal dokter Van Ampting minder aanwezig zijn in de praktijk vanwege andere werkzaamheden, met dokter E. Beun als vervanger op dinsdag en donderdag. De praktijk is open voor nieuwe patiënten uit heel Zutphen. De praktijk is telefonisch minder goed bereikbaar tussen 10.30 uur en 11.00 uur en 's middags van 14.30 uur tot ongeveer 15.30 uur, behalve voor spoedgevallen. Tijdens de lunchpauze van 12.00u tot 13.30u is de praktijk gesloten en in geval van spoed kan contact worden opgenomen met de Centrale Doktersdienst. Het contactadres van Huisartsenpraktijk De Lunette is Coehoornsingel 3, 047201 AA Zutphen, telefoonnummer 0575-516767, faxnummer 0575-516698.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk De Lunette verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk De Lunette of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk De Lunette? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk De Lunette het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk De Lunette reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk De Lunette

Bezoekers bekeken ook